FOLLOW ME

Θέλετε να προγραμματίσετε και να οργανώσετε το τέλειο πάρτι bachelorette για τη νύφη σας; Εάν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Η απόφαση για το τι να κάνει για το τελευταίο π’αρτυ πριν από το δαχτυλίδι μπορεί να έρθει με πολλή πίεση, οπότε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Η οργάνωση του μπάτσελορ πάρτυ χρειάζεστε σχεδιασμό και μεθοτικότητα για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Τα πιο επιτυχημένα πάρτι bachelorette εστιάζουν σε αυτό που λατρεύει περισσότερο η νύφη. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το πάρτι είναι για να γιορτάσει τους τελευταίους μήνες, εβδομάδες ή ημέρες ως ανύπαντρη.  Απλά φροντίστε να γιορτάσετε με τον αγαπημένο της τρόπο!

Χαρίστε στην κολλητή σας ένα bachelorette party που θα θυμάται για πάντα! Το party θα γίνει στον χώρο της επιλογής σας, όπου ο Showman θα εμφανιστεί με τη στολή που θα επιλέξετε και θα σας προσφέρει ένα διασκεδαστικό και καλαίσθητο show, χωρίς υπερβολές, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Διοργάνωση Bachelorette Party με σχέδιο

Σας περιμένουν αλησμόνητες στιγμές γέλιου και ξέφρενης διασκέδασης με την υπογραφή του επιδεξιότερου χορευτή της Αθήνας.

Χαρίστε στην κολλητή σας ένα bachelorette party που θα θυμάται για πάντα! Το party θα γίνει στον χώρο της επιλογής σας, όπου ο Showman θα εμφανιστεί με τη στολή που θα επιλέξετε και θα σας προσφέρει ένα διασκεδαστικό και καλαίσθητο show, χωρίς υπερβολές, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Σας περιμένουν αλησμόνητες στιγμές γέλιου και ξέφρενης διασκέδασης με την υπογραφή του επιδεξιότερου χορευτή της Αθήνας.

Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες με πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την διοργάνωση του bachelorette party. Ίσως είναι μια ολοήμερη υπόθεση ή ενδεχομένως μια γιορτή το Σαββατοκύριακο, ή οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα απολαύσει η νύφη. Είναι σημαντικό να αποφασίσετε τι σχέδιο θέλετε να ακολουθήσετε με το bachelor party. Το να χτυπήσετε τα μπαρ, τα κλαμπ, ή τα καζίνο για το πάρτι των bachelor είναι μια υπέροχη στιγμή, ακόμα και με τον συνοδευτικό πονοκέφαλο της επόμενης ημέρας.

Οργάνωση Bachelorette Party

Ανεξάρτητα από το τι καταλήγετε να κάνετε, ένα καλό σχέδιο είναι το κλειδί για ένα εξαιρετικό μπάτσελορ πάρτι. Αυτά τα πάρτι έχουν αρχίσει να βγαίνουν από μια ιδέα βραδινής-νύχτας και μετατρέπονται σε ολόκληρες μέρες διασκέδασης με τους φίλους σας. Πρώτα απ ‘όλα, μάθετε πως το σκέφτεται η νύφη και ποια ημερομηνία της ταιριάζει καλύτερα.

Εάν είστε αρκετά σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή, μην την ρωτάτε για τις επιθυμίες της, αλλά συμβουλευτείτε τις γνώσεις σας και άλλα παιδιά που συμμετέχουν, για να πάρετε τις ιδέες. Ένα πράγμα που μπορείτε να ρωτήσετε είναι ποιον να καλέσετε.

Προσωπικά, νομίζω ότι όσο πιο κοντά είναι η ομάδα τόσο καλύτερη και ευκολότερη. Εάν ο προϋπολογισμός είναι πρόβλημα, ορίστε έναν για να ταιριάζει στην τσέπη όλων. Με βάση τα πράγματα που θέλετε να κάνετε και την τοποθεσία, πραγματοποιήστε έρευνα για να μάθετε την τιμή για τη διαμονή και τις δραστηριότητες.

Αναζητήστε χορευτή για Bachelor, ρωτήστε τον τι εμπειρία διαθέτει και ποιες οι προτάσεις του.

Λίστα επισκεπτών

Το πρώτο πραγματικό βήμα για την οργάνωση ενός bachelor party είναι η κατάρτιση της λίστας επισκεπτών. Η λίστα πρέπει να αποτελείται μόνο από στενούς φίλους και οικογένεια. Δεν προσκαλούνται όλοι στο πάρτι.

 Ο αριθμός των προσκεκλημένων μπορεί να εξαρτηθεί από τον χώρο. Εάν το πάρτι είναι ένα βράδυ στην πόλη, η λίστα μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη. Αλλά αν υπάρχει μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στο σχέδιο, εμμείνετε στον πιο εσωτερικό κύκλο της νύφης.

Κλείστε την σωστή Ημερομηνία

Προτείνεται να μην οργανώσετε το bachelor πάρτι τη νύχτα πριν από το γάμο. Η νύφη δεν θα είναι ευτυχισμένη και κανείς δεν θέλει έναν γαμπρό που βρίσκεται μέσα στο άχγος. Το καλύτερο χρονικό πλαίσιο είναι περίπου ένας μήνας έως μία εβδομάδα πριν από τη μεγάλη μέρα.

Σκεφτείτε τυχόν επισκέπτες εκτός πόλης που θα παρευρεθούν στο γλέντι καθώς και στο γάμο, ώστε να μην χρειάζεται να πάρουν χρόνο και να ταξιδέψουν. Αν και μπορείτε να πάρετε μερικές σημαντικές εκπτώσεις προγραμματίζοντας για τα μέσα της εβδομάδας, το σαββατοκύριακο διευκολύνει τα περισσότερα προγράμματα εργασίας. 

Μερικές επιπλέον συμβουλές και πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε

Μην αφήνετε τους ανθρώπους να οδηγούν μεθυσμένοι. Εάν υπάρχει μια νύχτα με πολύ ποτό, πάρτε ένα ταξί ή κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το μπαρ. Με μια μεγαλύτερη ομάδα φίλων ή μια απόδραση το Σαββατοκύριακο, ένα δρομολόγιο θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τη διασκέδαση!

Και τέλος… μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες!

επικοινωνηστε με τον κορυφαιο χορευτη στην ελλαδα
Καλέστε για Προσφορά